Zorgeloos wonen

Bij een appartement met optimaal woon-comfort is aan alles gedacht. Het is daarom niet meer dan logisch dat ook uw financiële wensen in verband hiermee tot in de puntjes geregeld worden.

Daarom hebben wij afspraken gemaakt met de adviseurs van Dukatenburg Adviesgroep. Om de overstap van uw huidige woning naar uw nieuwe appartement mogelijk te maken, nemen zij alle zorgen voor u weg. Dukatenburg Adviesgroep is volledig onafhankelijk, werkt samen met bijna alle financiële instellingen in Nederland en verstrekt objectief advies dat het beste bij uw wensen past. Zij gaan als volgt te werk:

  1. Voordat u een (financiële) beslissing neemt, wordt haarfijn voor u uitgerekend wat hiervan de voor- en nadelen zijn;
  2. Al uw vragen met betrekking tot de verkoop van uw huidige woning, de overstap naar uw nieuwe woning en uw financiële positie daarna worden deskundig en eerlijk beantwoord;
  3. U ontvangt een duidelijk en begrijpelijk financieel overzicht;
  4. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld;
  5. Nadat alles is afgewikkeld, onderhouden zij het contact met u door middel van een financieel onderhoudsabonnement. Zodoende bent u er altijd zeker van dat uw woongenot niet wordt verstoord door financiële problemen die voorkomen hadden kunnen worden.

Wat kost het?
Het eerste kennismakingsgesprek wordt u gratis aangeboden. Daarna ontvangt u de adviesopdracht. Op het standaardtarief wordt voor dit project een korting van 250,= verleend.

Informatie
Voor meer informatie en/of een afspraak belt u 030-6880684 of u bezoekt de volgende website www.dukatenburg.nl