showcase-halfshowcase-half showcase-wide Neem contact op

Tijdloze schoonheid

Alle appartementen beschikken ondanks hun individuele karakter over dezelfde eigenschappen; licht, comfortabel ruim en veel privacy. En ze beschikken over royale balkons of terrassen met ruim plaats voor een terrastafel met stoelen. De vouwwanden maken het mogelijk het gehele balkon of terras toegankelijk te maken en zodoende een optimaal ‘binnen-buiten’ gevoel te ervaren.

Comfortabel en gelijkvloers

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming, waardoor u nergens ontsierende radiatoren tegenkomt, per vertrek te regelen, zodat overal een aangename binnentemperatuur wordt bereikt; verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Door gebruik te maken van een warmtepomp is een besparing tot 30 % mogelijk op de energiekosten.

Meer dan een keuken

Alle appartementen worden uitgerust met een complete keuken voorzien van inbouwapparatuur, bestaande uit een koel/vries combinatie, een kookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron en een vaatwasser. De keuken is uiteraard aan te passen aan uw individuele wensen. Om een indruk te krijgen van de keuken die standaard in uw appartement wordt geleverd: http://www.wonenindegaarde.nl/voorbeeld-keukens/

Mooi sanitair is belangrijk

Standaard wordt uw badkamer geleverd met een riante inloopdouche voorzien van een glazen douchewand,  een wastafel en een zwevend toilet. Deze zijn van Villeroy en Boch of Duravit in een moderne vormgeving.

Maatwerk

Voor de keuken en de badkamer is een standaardbedrag opgenomen in de koopprijs, maar wij kunnen ons voorstellen dat u de keuken en de  badkamer wilt aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Uiteraard is dit mogelijk, onze adviseurs staan u graag te woord in hun showroom, om samen uw ideale keuken en badkamer te ontwerpen.